INTAN SYAKINAH ♕
my sunshine [;
Monday, December 27 @ 5:48:00 PM | 0 Comment [s]

You Are My Sunshine
My only sunshine.
You make me happy
When skies are grey.
You'll never know, dear,
How much I love you.
Please don't take my sunshine away...
*sing.sing*

my sunshine . kalau takde empat orang ni . tak tau ape yang jadi dekat aku . thanks God !
hurm ,, sape dia ?
mehh sini ,, tengok gamba-2 ni .

1) of course lah mak ngan ayah aku .
sayang mereka :)

2) akak aku yang gemok ! selalu gadoh dengan dia .
tapi kami tetap adik beradik :D

3) ini abang aku . suke buat masalah . selalu gelak dengan die :DD

4) adik aku , iaitu 'baby' mak aku . perangai macam budak-2 .
selalu gadoh bile tengok tv . hehe [:

5) akim , kalau tak dengar suare die sehari , mesti gila . haha .
minat die tahap keremelompatkeriangan . *asal macam lebih dari empat ek ? haha .

dah tengok ? mereke lah sunshine aku . yang nombor 5 tu bukan sunshine aku pon . tetibe je gamba die ade . tah mane dapat pon tak tau . *tipu , sebenarnye memang aku nak letak gamba die pon
haha . :D

^^saye sayang mereke sangat-2 :'D^^


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈