INTAN SYAKINAH ♕
PagiYangDingin **
Monday, January 31 @ 11:43:00 PM | 0 Comment [s]

hari : Ahad
tarikh : 30/01/2011
pukul : SAKITLAHHHHH !!!!!!!! |O,O|


okay . senang cite semalam lah kan ?
hurm ,
semalam sedia maklum hujan.hujan.hujan.hujan.dan.hujan .
dah macam kat dalam fridge aku rase !
macam lah penah buat ~ |-,-|

hari tu aku bangun pagi course carik selimot ,
tup-2 kantoi yang aku dah bangon , so , terpakse sarapan ngan family . |','|
lepas makan ngatok pon ilang ...
nak buat keje add math , tapi tak tau nak buat yang mane satu .
ni sume disebabkan katak ngekngok tu lah ! sabar je*

tengok-2 buku teks , sekali jumpe novel PAPA(akhirnye kau tewas jua!)
hurm , bace je lah ! hari pon sejok . mesti lah layan kan ? huhu ,
tau tak ! buat kali pertama aku bace novel abis dalam satu hari ! haha , menjengkelkan kan ?


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈