INTAN SYAKINAH ♕
SabtuMalamAhad.
Sunday, January 30 @ 12:32:00 AM | 0 Comment [s]

haiihh ~
pagi-2 lagi dah pegi Mydin kat mitc , tadelah pagi sangat*
ade Shiela oiam ! |^,^|hurm ,
of course lah tu bukan tujuan utame aku pegi sane .lagipon ,
pe jadah nye aku pegi tengok die .kalau Akim tu yela |-,-|

okay , lepas sibok membeli-belah dengan perot yang tibe-2 sakit ,kami pon balik lah ,nak pegi mane lagi pon !

balik-2 makan ,
tido sampai pukol 7:30 malam ....
*patut lah gemok !!

malam , tak de buat pape ,
ape lagi tengok tv kat dalam bilik lah ,
malas nak keluar ,dalam bilik takde astro , so , tengok lah tv3 .

-cerakarama-

tajok die menantu tip top .layan je lah~
sekali best pulak lagu cite tu ,
ape lagi ,terus search lah kat Google ,
tengah layan ni ~~~

nananana ~ haha ,
best-2 , btw ,
tajok die Penantian - Kertas band .
dengar tau !

fyi , cite die cam Hampeh !
nasib baik lagu die best ,
kalau tak , aku dah kutok kaw-2 dah cite tu !

okay lah ,nak prepare oral ,tapi tak tau nak buat pe . ade suggestion tak ?

*BINGONG*


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈