INTAN SYAKINAH ♕
yeeaahh !
Friday, January 14 @ 6:55:00 PM | 0 Comment [s]

hay . hari ni hari jumaat , hari ini cuti !
kenape ? hurm ,
birthday Yang di Pertuan Besar Negeri Sembilan lah ,,

okay , hari ni macam sengal sikit sebab ,
dari pagi tadi , aku tak sentoh buku ,
ape lagi bukak buku dan mimpi lah kalau aku bace !
huh ! menjengkelkan sungguhkan ! --
macam ni ka nak berjaya ? padan muke aku !

---------------------------------------------------------

yea , tau tak ?
semalam kan , aku dah capai target aku .
hurm , ape kah target itu ?
jeng.jeng.jeng ,,,

haha ,
aku berjaye tengok episod last you're beautiful semalam !
eee , baru tengok ke cite tu ?

lantak lah ! :b

aku paling suke part Jeremy nyanyi dalam bas.
huu~ sedeyh tuu !!! TT__TT
berlinang air mate . haha .

nasib baik dapat cover . :D

tajok lagu tu
Really Good Words
. dengar tau ! [;



sampai di sini saja story saya untuk kali ini , semoga bertemu di lain post .
macam buat surat kiram tak rasmi lak ! haha .
BUBYE ! _^^_



Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈