INTAN SYAKINAH ♕
OMBieber :
Saturday, May 21 @ 12:24:00 AM | 0 Comment [s]



yeahoo , mid-year exam sudah abis ! huray ! haha , alhamdulillah , ringan otak aku sikit , :) seperti biase , dah abis exam , takde keje . so , ape lagi buat keje bodo lah an ? haha , aku pon online lah mukebuku . fyi , aku like banyak gile page yang ade kene mengene ngan JB , so , melambaklah post mereke kat home aku . bace punye bace , ade bende best , seperti ;


aku pon ape lagi , saje lah test comment , 'ME :)' haha , then , admin tu reply 'Intan your imagine is done!' , aku pon bukak lah , keluar ;


haha , terberangan aku , mesti best an ? haha ! bongok !!!!! okay lah , ngantok ! nak topup tido yang tak cukup dari minggu lepas . daaa~ :*




Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈