INTAN SYAKINAH ♕
tree bahase melayu pokok an ?
Sunday, May 22 @ 2:09:00 AM | 0 Comment [s]


tittle post macam Minah Salleh baru belaja BM , padehal BI fail :D okay , entry kali ni saje nak ajak korang karokxx ngan aku , kite nyanyi lagu MUH ni same-same ea ? haha , seriously ! best :D tapi lagu Justin lagi best lah kan ? :b okay click play >>>




Tersesat malu bertanya , tak tahu tak tahu kemana , terlalu banyak alasannya , ku diam , menyusur dikaki lima , terlihat bayang wajah kelmarin , tersentuh hati bagai luruh , tanya sama pokok apa sebab goyang , jawab angin yang goncang , terbang burung terbang , patah sayap diduga , seandainya rebah , kau masih ada , terlalu mahu dan mahu , terlupa apa yang perlu , terlalu banyak alasannya , duduk terdiam , tak mudah namun tak susah , terserah atas pilihan , tersentuh hati mula luruh ,tanya sama pokok apa sebab goyang , jawab angin yang goncang, terbang burung terbang , patah sayap diduga , seandainya rebah , kau masih ada , lalalalalalala ,kau masih ada , kau masih ada , kau masih ada , terlalu mahu dan mahu , terlupa apa yang perlu , terlalu banyak alasannya , duduk terdiam , tak mudah namun tak susah , terserah atas pilihan , tersentuh hati mula luruh ,
tanya sama pokok.

- selamat menyanyi -


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈