INTAN SYAKINAH ♕
holi + day = boring :D
Thursday, June 2 @ 9:48:00 PM | 1 Comment [s]

helloo :D

canteknye blog aku sekarang , haha :DD okay , sekolah memang bosan , tapi cuti sekolah lagiii BOSAN !! huh ! busan busan busan -__- sape setuju ? angkat tangan ? haha , tak nampak lah ! tapi ape nak buat , dah cuti an ? so , hidop mesti diteruskan . homework harus diselesaikan . haha . cerita pasal hw , aku tak usik satu hapak pon lagi . maklomlah , buzy jage Uwan tersayang . I LOVE U uwan :* banyak tak ek hw . jap-jap . aku check jap . Chemistry , DUA karangan , hafalkan oral . hurm , tu je kot . yang aku ingat lah , yang aku tak ingat tu mampos lah same ea ! yeah ! :DD okay , hari ni nak tido awal , esok nak sahur :) bye . see you soon .


|| macam tak caye blog aku lagu selena gomez :DD ||


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈