INTAN SYAKINAH ♕
I ♥ biology = bwuueekk
Tuesday, June 28 @ 8:53:00 PM | 0 Comment [s]


haha , macam bangang je tajuk aku . okay , hey hey readers :) let's we start now . okay . fyi , aku dah tuisyen ! haha , bangge tau ! aku amik subject biology je . biase lah , aku kan suke bio |-,-| . so , untuk post kali ni , aku nak share tempat tuisyen aku yang tak seberape ni :)


seperti biase , penuh dengan murid berbangsa Cina . haha , :b hurm , tempat tuisye ni , boleh dikatekan okay lah . cikgu die pon best . paham lah sikit daripada zero kat sekolah. harap aku bertahanlah belajar kat sini . bhahaha :DD

Photobucket

Photobucket

okay , that's all for now . see later :) love ya . yummy , daa~



Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈