INTAN SYAKINAH ♕
kerja tengah malam ^^
Thursday, June 30 @ 2:01:00 AM | 0 Comment [s]

hey hey reader :) huihh , lapar pulak tengah-tengah malam ni . tadi korang tengok bola tak ? sengal an 2-1 ? tapi Malaysia best . nampak Muslim tak tadi ? haha , tadi lepas tengok bola , aku tengok The Suite Life On Deck . lepas tu aku pon online . teringat design t-shirt kelas aku tak buat lagi , so , aku pon buat lah , firstly , aku buat design yang Fana cakap tu . die cakap ade orang tangkat gambar then , ade '4 PINTAR' aku pon buat lah . tapi aku rase cam pelik je . haha , lepas siap je . aku pon on la Facebook . tengok kat home , Asma pon dah buat design rupenye . cantik ! lepas dah post kat facebook design yang aku buat tadi . aku pon try lah buat design aku sendiri . bapak kering otak aku pikir . takde idea ! ngek ngok betol ! pikir punye pikir . siap lah t-shirt aku. bapak hodoh ! haha . Asma punye cantik lagi kot . hurm , tapi takpe lah an . burok mane pon design ea , design tu aku punye ! ape yang kita harus buat ialah bangga dengan hasil kerja kita dan NEVER SAY NEVER ! haha . okay , jam aku tepat menunjukkan pukol 2:34 pagi . so , tidur dula ye :D before that , dengan bangganya , aku nak share design aku yang burok tu :') see you soon , love ya . yummy . have a woderful day okay . daa~

burok nye T_T



Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈