INTAN SYAKINAH ♕
aku dah gile :')
Sunday, July 3 @ 4:35:00 PM | 0 Comment [s]


hey hey :) sekarang aku dah ade 103 followers . thanks okay :D aku tau korang dah ade berpuloh ribu followers . tapi masalahnye , ade aku kesah ? okay-2 , setelah berjaga sepanjang malam . akhirnya aku dah siap dua karangan ! yes ! haha . thanks Google . love you :b sekarang ni nak kene hafalkan oral pulak . aiyyoo ! pening seyh ! aku baru hafal satu ayat . 'WHAT IS FREEDOM ?' . tu je aku hafal . haha . ngek an ? ha ! sebelum aku lupe . aku nak share satu citer ni . tengah malam tadi , tetibe je aku mule layan semua lagu SELENA GOMEZ ! weird an ? haha , aku pon tak tau nape . tapi ingat! aku still jealous ngan die tau -__-


see ? Selena pon terkejut aku layan lagu die . haha :DD




Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈