INTAN SYAKINAH ♕
jom jiwang :')
Friday, July 1 @ 11:12:00 PM | 0 Comment [s]

hey hey readers ? esok pergi sekolah tak ? ha ? kenape ? ala , kan ade 1Murid 1Sukan . hurm , nak tau tak ? aku pergi . |bangga| okay . tadi an kat sekolah , aku ngan classmate yang lain gossip gossip lah sikit . tetibe tercerite pasal lagu jiwang yang lame lame . best wo ~ terkeluar sume lagu lagu yang kiteorang minat . so , untuk kali ni aku nak share lagu yang aku minat . jom kite dengar satu satu :)



Bila Cinta Didusta :D


Rahsia Pohon Cemara


Mahligaimu Dari Airmataku


Bourgenvilla

Bila Diri Disayangai

tu je lah lagu yang aku teringat mase ni . act , banyak lagi yang aku minat . tapi aku tak tahu tajuk die . haha . yang ni pon aku search kat Google dulu . haha :D okay lah . nak carik baju sukan aku , pastu tidur . sebelum tu . Tahniah lah Amber ! aku jealous ngan kau |fullstop|


kepada BELIEBER ; nanti pergi konsert JB , takyah bawak camera ! paham ?



Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈