INTAN SYAKINAH ♕
baru nak lilek :)
Friday, August 19 @ 5:26:00 PM | 0 Comment [s]


hye peeps :) huu~ seriously sangat penat wo ! kenape penat ? hurm , adelah ! haha , weyh , tahu tak ? dah lme aku tak layan lagu Akim , yela , mane taknye , asyik lagu JustinBieber je . haha :b so , baru baru ni , aku teringat cerita 7lagu . alaa , yang tak popular tu lah ! haha , tapi dulu aku suke cerite tu , sebab ade lagu Akim . best woo~ so , aku pon search lah lagu tu , tapi takde yang full version punye :\ hehe , ape kate kite layan . jomm~~






Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈