INTAN SYAKINAH ♕
bye Viva ... hey Civic :)
Monday, August 1 @ 8:23:00 AM | 0 Comment [s]


heyhoy peeps :) bafore that , act dah lame aku nak post bende ni , tapi , ade je bende kacau . so , hari ni , aku nak share satu cerita yang maybe poyo bagi sesetengah orang dan belagak bagi selebihnye :| okay , isnin lepas , aku ngan family pergi amik kereta sys aku , Intan Syeherra , kat Seremban dan menjual kereta penjimat minyak(viva) . huuh , rindu seyh kat viva tu , haha , mase die ade kiteorang selalu bising kereta tu sempit :) hurm , bye viva :')

okay , cerita pasal sys aku nak beli kereta pulak , hurm , act , die memang admire kereta since die study lagi . so , kire cite cite tercapailah bila dapat beli kereta tu . satu perkara yang annoying pasal sys aku sejak beli kereta ni , die selalu tanya soalan yang sama , dan soalan itu ialah ; cantik tak colour kereta ni ? then , aku pon cakap lah ; tak ! colour sparkly grey lagi cantek :b . haha , sebenarnye aku tipu je . tu laa , sape suroh pilih colour tak ajak aku ! -,- tapi seriously sparkly grey memang cantek :) pape pon , Hye civic :D

cantek tak ?
[jawab tak au]




Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈