INTAN SYAKINAH ♕
few days more :)(
Tuesday, August 23 @ 5:47:00 PM | 0 Comment [s]

hello :) long time no see ha ? hehe . okay , seperti kite semua sedie maklom , lagi beberape hari je lagi nak Raya . dah muak dengar lagu raya kat radio . hurm , mungkin ade di antara kite akan buat muke macam ni bile dengar lagu raya>>
mungkin mereka yang buat muke macam ni happy course Hari Raya adalah hari yang ditunggu tunggu . lagipun mereka nak tunjuk baju raya mereka yang cantik cantik tu :) . hehe . tidak dinafikan ade jugak orang yang buat muke macam>>
hurm , sadsadsad . mereka yang sebegini rupa mungkin sedih sebab meninggalkan bulan Ramadan , bulan yang dipenuhi rahmat . dan mungkin mereka yang macam ni , belom ade baju raya yang ingin di show off kan di pagi raya . dan orang tu aku lah ! haha :'D



Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈