INTAN SYAKINAH ♕
dear buny :')
Wednesday, September 21 @ 10:20:00 PM | 0 Comment [s]




dear buny ,
ouh yeah , i miss you lah -,- i don't know why . hurm , kau ingat lagi tak mase aku comment gambar kau ? then kau msg aku . pastu , kau call aku semate-mate nak cakap goodnight . so sweet kan kan ? haha . hurm , kau memang baik . tapi tu lah , kau selalu sakit an hati aku -,- sampai lah satu hari tu kite gadoh . haha . muak aku bace msg dari kau ngan awek kau . sakit mate . tau tak ? last last kite baik baik balik an ? pandai awek kau pujuk aku . then , kau mule lah buat taik balik . sampai lah aku malas nak layan kau . yag aku pelik , asal kau pujuk aku kalau kau dah malas nak layan ? sakit hati lah bodd ! lebih baik kau layan budak Johor tu ! hurm , atau pon kau memang nak sakit an hati aku dan nak balas dendam ? arghh ! papepon tahniah lah sebab kau berjaya sakit an hati aku . buny , aku harap kau bahagia dan dapat straight A's mase SPM nanti . bye . i'll remember you :)




Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈