INTAN SYAKINAH ♕
kenape kite menguap :O
Wednesday, September 14 @ 10:02:00 PM | 0 Comment [s]




jam menunjukkan pukul 10:21 , aku belom tidur . aku mengantuk . dan aku penat gile menguap . hurm , dalam aku menguap , aku terfikir , asal kite menguap bile ngantuk ek ? so , aku pon search lah kat Google ku sayang . bace punye bace , dieorang cakap sebabnye belom diketahui . mungkin sebab kurangnye oksigen dalam otak ataupun entahlah , aku pon tak tau macam mane nak explain . haha . ngek ! ape yang aku bace pon aku tak paham . apelah ! haha , okay , esok tak sekolah , cuti :D so , aku nak tido dulu :)) kalau nak tau aku lah delete account Tagged :'( bye AF . bye semua . night :*




Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈