INTAN SYAKINAH ♕
ape tu mistletoe ?
Saturday, October 15 @ 11:15:00 AM | 4 Comment [s]


hey peeps , okay , untuk pengetahuan korang ,
Justin Bieber ade single terbaru untuk christmas ni .
tajok die mistletoe . ape ? ye , MISTLETOE .
tau tak mistletoe tu ape ? hurm , bagi yang dah tau tu memang superb lah .
aku ni pon baru je tau tadi , haha ,
okay , mistletoe ni sejenis parasite . ye , pokok yang menumpang .
nak tau lebih pasal parasite ? belajar science okay ?
sejarah menyatekan bahawa semase chirstmas ,
pasangan remaje having a kiss dekat bawah mistletoe tu :* haa~ so ,
dah tau dah ape tu mistletoe ? yeye , sama-sama :)
before that , jom lah kite layan lagu Justin ni , besttt~

bising ? anda perlu faham bahawa Justin mempunyai berjuta peminat yang gile macam aku :D


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈