INTAN SYAKINAH ♕
room room :)
Monday, October 24 @ 8:21:00 PM | 0 Comment [s]


helluu , yup . jumpe lagi kite ye ?  hehe , haaaiiihh , legenye dah mandi :) korang korang , sebelom aku cerite lebih lagi , ape kate korang jawab soalan ni .

cantik tak study room aku ni ?
A. cantik
B. cantik gile
C. cantik gile babeng
D. cantik gile babeng babuntut

haaa~ mesti susah nak jawab soalan tu kan ? yela , mane taknye , soalan die takde jawapan yang betol . haha :DD okay , fyi , ni study room aku . sebelom ni , rupe die tak macam bilik , tapi sekarang ,, haa~ amek kau ! korang perasan tak warne bilik ni ? haha , PURPLE ! mesti korang tau asal bilik ni purple kan ? haha, pandai pandai . ape lagi kalau bukan JUSTIN BIEBER :) yeah , okay , kene bla dulu , mummy ku ajak makan . bye bye .


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈