INTAN SYAKINAH ♕
blog dah tua :)
Monday, December 26 @ 7:44:00 PM | 0 Comment [s]


hello :) haa~ kalau nak tau blog ni dah setahun . hee~ dah besar dah blog ni . an ? so , aku bagi hadiah blog yang cantik kat blog aku . haha . cantik kan ? cantik kan ? hurm , aku memang suke make over muke blog aku ni . kalau nak tahu , tu lah hobi aku kalau aku boring duduk kat rumah :) 

untuk muke blog aku kali ni , aku dapat idea time BW blog tah sape tah . blog die sweet je dengan pink silver . so , aku tukar lah pink blue . dulu purple pink . haha . #tahpapeje . nak tau tak ? blog ni mengambil mase 3jam je nak buat . lame kan ?   -,- 

ohh , okok , semalam Justin sambut Christmas . akak aku tak bagi wish die . tak tau kenape . so , dihari ni , aku nak ucapkan Merry Merry  Christmas to you , Justin . Hope you find the Mistletoe . haha . macam die bace je an ? -_-

okay , bye . sekali lagi aku nak ucapkan Selamat Menjadi Tua kepade Blog ni . ahaha . okay bye . dah bape kau aku cakap okay bye . tapi , tak byebye jugak . okay bye :) hurm , nak tulis lagi lah . nak tulis ape ha ? hurm , okay lah bye . okay , kali ni serious ! okay bye .


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈