INTAN SYAKINAH ♕
tahun SPM dan aku tak ok ;)
Friday, January 6 @ 7:26:00 PM | 0 Comment [s]


hello hello, ok, semua orang tau yang minggu ni, minggu pertama sekolah.sebab tu aku busy, maklomlah final year lah katekan, tapi yang peliknye, ade pulak time aku upgradekan blog an? haha, tulah maknenya budak pandai. pandai curik online. peace yaw ^^v

weyh! nampak tak ke-mature-tan blog aku ni? haa~ dah tak pinky pinky lagi kan? tapi adelah sikit. haa~ aku tau, korang mesti nak cakap blog aku cool kan? haha, terima kasih banyak banyak. -,- aku bukannye ape, saje je nak tukar colour blog aku ni, asyik asyik pink, tak pink purple. boring okay! haha, ape ape pon, blog aku memang cool. haha, \menyampahnye/

okay, minggu pertama sekolah, macam biase lah, dapat buku, belek belek buku, borak borak sikit. haha, ha, tau tak? kelas aku bertambah dua orang budak baru. satu laki \-,-/, satu perempuan \biebs/. jadilah 31orang. yang si Faiz tu tak tukar tukar. cakap yoyongo nak pindah. tuptup ade pulak muke ea kat kelas tu. haha, satu lagi, tahun ni, budak cina dengan india jadi monitor dengan assistant. hurm, tengoklah dieorang jage kelas tu macam mane! balas dendam balik kat dieorang! grrr. 

tadi an, mase sejarah an, cikgu an, cakap an, soalan SPM tahun lepas an, sennanngg. aku an, ape lagilah an, benganglah an. \apehal aku cakap ananan/ seriously, memang aku bengang! aku tak boleh terima soalan SPM macam tu! pergghh! rase macam nak kentut je kat sape yang buat soalan tu, \tipuje/ haha, tapi takpe, akak aku bagi nasihat baik punye tadi. so, aku tak okay dah.

perenggan terakhir ni, aku nak selitkan cerite pasal Justin sikit, tau tak? tadi aku ade bukak satu website ni, website memang tau semua and ape Justin buat. aku tengok Justin tambah lagi satu tatoo kat kaki dia. AKU TAK SUKE! -,- jadi, aku terpikir untuk kali ke berape tah 'patut ke aku minat kat die lagi'. arggh, okay okay, aku taknak pikir lagi. AKU NAK SPM ni ! haiihh -,-

off, bye :*


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈