INTAN SYAKINAH ♕
setelah lame menghilang, kini....
Tuesday, December 11 @ 11:16:00 AM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum and a big HELLO for you. hmm, lame tak menaip ni, rase semacam pulak. rase segan pon ade. hee~ mcam mane nak start ni? blurrr -.- haha. ok ok, aku bru je habis berperang dengan SPM 27Nov. oh please, jangan tanye macam mane aku jawab. haha. biar lah aku dan pemeriksa tu je yang tau.

Hmm, aku baru je bace semua past entries aku. kelaka gieler. mcam budak-budak tak matang langsung. hahaha, malu lah nak aibkan diri sendiri -.- ok, sangat merapu meraban. ni semue gara-gara kepale kejap toleh ke lappy kejap ke tv. 

Ok, wait for the next entry ya. aku try cerite perasaan aku yang aku pendam selame ni. soo, wait ok? ;)  aku pon nak tengok Pangako Sayo sat. daa :D


Older Post | Newer Post


Assalammualaikum and Hello. Just call me Kyna. First cry on 5Sept. 19 years old. This is my life. And i love it. Diploma in science :)
dashboard//follow


be a better muslim ✿
happy family ت
lose weight ➘
I phongg ✆
BFF ☺☻
prince charming ♥♡
fly all over the world ✈✈✈